Cătălin Mahu, proprietarul lanţului de restaurante La Mama: Centrul istoric e mort. Zona cea mai atractivă a turismului a fost distrusă rapid. „Ne întoarcem la condiţiile iniţiale – somaj tehnic, discuţii cu proprietarii de spaţii şi cu furnizorii. Iar aruncăm marfă“

Autor: Cristina Roşca 07.10.2020

Antreprenorul Cătălin Mahu, fondatorul lanţului de restaurante La Mama, spune că o nouă închidere a restaurantelor va afecta şi mai tare această industrie care a fost printre cele mai lovite de pandemia de COVID-19. Afirmaţiile vin în contextul în care se discută închiderea localurilor din Capitală.

HoReCa este un domeniu care a fost închis circa trei luni şi care a funcţionat apoi parţial pe vară doar cu terasele, şi acestea amenajate conform regulilor de distanţare socială. Abia de la 1 septembrie s-au redeschis localurile la interior, România fiind ultima dintre ţările UE care a luat această decizie. Totuşi, ele funcţionează tot conform regulilor de distanţare socială.