Start-up-ul local Flip.ro: Pentru anul acesta ţintim venituri de 3 mil. euro, dublu faţă de estimarea iniţială. În primele zece luni de la lansare veniturile Flip.ro au ajuns la 1,3 mil. euro. Peste 6.000 de români şi-au vândut telefoanele mobile prin intermediul platformei

Autor: Ioana Nita 08.10.2020

Start-up-ul local Flip.ro, care a dezvoltat o platformă online locală de vânzare/cum­părare a smartphone-urilor second-hand, are în plan să ajungă la finalul acestui an la venituri de 3 milioane euro, dublu faţă de ţinta iniţială propusă. Start-up-ul, prezentat şi în cadrul emisiunii ZF IT Generation la finalul anului trecut, a reuşit ca în primele 10 luni de la lansare să ajungă deja la venituri de 1,3 mi­lioane euro.

„Pentru 2020 ţinta noastră de venituri este de 3 mil. euro. În ultimul trimestru al anului ne aşteptăm la vânzări duble sau triple faţă de primele zece luni de la lansare“, a declarat pentru ZF George Moroianu, cofondator al Flip.ro. El a lansat platforma de tip market place în decembrie 2019 alături de Alin Luca, iar pariul pus de cei doi pe telefoane mobile second-hand recondiţionate (refurbished) pare a fi unul câştigător.