Publicis Groupe preia contul E.On pentru opt pieţe europene, extinzând parteneriatul deja existent din Italia şi România

Autor: Roxana Rosu 16.10.2020

E.ON a selectat agenţia de media Starcom, din cadrul Publicis Groupe, ca partener media pentru opt mari pieţe europene, respectiv Germania, Marea Britanie, Italia, Suedia, România, Republica Cehă, Ungaria şi Olanda.

Acest parteneriat extinde relaţia dintre Publicis Groupe şi E.ON, Starcom fiind responsabil de contul companiei de energie în Italia şi România.

De asemenea, Starcom va asigura servicii de performance marketing pentru Germania şi Suedia.

Publicis Groupe va administra contul în toate pieţele desemnate prin hub-ul central din Germania.

Parteneriatul va începe oficial în ianuarie 2021.

„Suntem convinşi că acest parteneriat va continua să ne sprijine în strategia noastră de promovare a proiectelor de dezvoltare sustenabilă pe care le implementăm şi aici, în România. Vorbim, în special, de proiecte de energie regenerabilă dezvoltate de E.ON, care vor face tranziţia spre noua lume a energiei, tot mai verde, cu o amprentă tot mai scăzută de carbon şi un mediu mai puţin poluat.”, a declarant Claudia Griech, Directorul General Adjunct E.ON România.

Publicis Groupe România, prezent de 25 ani pe piaţa locală, este cel mai mare grup de marketing, comunicare şi transformare digital de pe piaţă.