Vitacom Electronics, deţinut de Vasile Andrei Vita, extinde echipa de management şi îl numeşte pe Zoltán Balogh ca Director Executiv Operaţional

Autor: Roxana Rosu 16.10.2020

Importatorul şi distribuitorul de produse electronice Vitacom Electronics din Cluj-Napoca, prezent şi în mediul offline şi online cu propriile magazine, l-a numit pe Zoltán Balogh în funcţia de Director Executiv Operaţional, prezent în companie din 2004.

Prin nou funcţie el va asigura un suport mai rapid al departamentelor din subordine, împreună cu optimizarea activităţii acestora, şi va fi responsabil de adaptarea la noile cerinţe ale pieţei.

„Îmi doresc să ducem mai departe evoluţia companiei şi să consolidăm poziţia Vitacom în piaţă. De aceea, sunt recunoscător încrederii acordate de conducere pentru această numire şi consider că prin planurile de extindere şi optimizare continuă, activitatea desfăşurată de noi va căpăta noi valenţe. După aproape două decenii în cadrul Vitacom, în care am cunoscut în detaliu evoluţia şi consolidarea brandului în piaţă, pot admite că fac parte dintr-o companie puternică, cu perspective sigure de dezvoltare”, a spus Zoltán Balogh, Director Executiv Operaţional, Vitacom.