ZF Investiţi în România!, un proiect ZF şi CEC Bank. Andreea Constantin, director general, clinica Zetta: Devenim spital la începutul anului viitor după o investiţie de 1,5 mil. euro

Autor: Alex Ciutacu 19.10.2020

Clinica de chirurgie plastică şi microchirurgie Zetta din nordul Bucureştiului va deveni spital în urma unei in­ves­tiţii de 1,5 mil. euro care se va finaliza la începutul anu­lui 2021, a declarat Andreea Con­stan­tin, director general al Zetta, în cadrul emisiunii Investiţi în România!, realizată de ZF în parteneriat cu CEC Bank.

„Noi am început anul trecut o ex­tin­dere şi vom deveni spital în curând. Practic, am plecat de la o sală de inter­ven­ţie şi în curând vom deschide cinci săli de intervenţie. Am în­ceput in­ves­tiţia anul trecut, am apelat pentru o anumită parte la credite bancare, iar anul acesta nu a fost uşor să con­tinuăm investiţia în plină pandemie. Am avut destul de multă înţelegere din partea colaboratorilor, iar ulte­rior am apelat la IMM Invest. În cu­rând vom termina in­ves­ti­ţia culmi­nând cu fonduri nerambur­sabile care se vor acor­da luna aceasta. Investiţia se ridică la 1,5 mil. euro“, a ex­plicat Andreea Constantin, direc­tor general al clinicii Zetta. 

În continuare, Zetta vrea să eficientizeze activitatea medicilor cu care colaborează şi poartă discuţii şi cu alţi medici, în contextul în care peste 80% din veniturile companiei vin din operaţii.