Dezvoltatorul imobiliar Tomah Kahled termină complexul cu 220 de apartamente de la Timpuri Noi până în 2021. „Mai avem în pregătire un teren pe Bulevardul Mărăşeşti.“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 19.10.2020

„În ultimele şase luni, s-au vândut/precontractat 37 de apartamente“, spun reprezentanţii Roka Residence.

Tomah Kahled, dezvoltatorul care construieşte ansamblul de locuinţe Roka Residence din zona Timpuri Noi din Bucureşti, va finaliza proiectul până cel târziu la începutul anu­lui viitor şi are în plan de­ma­ra­rea unui nou complex rezidenţial.

„Termenul de finalizare (pentru Roka Residence – n. red.) ră­mâ­ne de­cem­brie 2020, posibil ianuarie 2021 cu tot cu recepţia lucrărilor. Momentan nu lu­crăm la alte proiecte. Avem în pre­gătire – PUZ în lucru – terenul din Mără­şeşti 2-2A“, spun repre­zen­tan­ţii biro­ului de vânzări al ansamblului de la Timpuri Noi.

Până acum, au fost vândute 171 din cele 223 de apartamente, au fost închi­ria­t­e toate cele 12 spaţii comerciale şi patru din cele zece spaţii de birouri. Printre chiriaşii din zona comercială se nu­mără o cofetărie Ana Pan, o farma­cie, o clinică stomatologică, un bistro-ca­­fe, un birou notarial, un cabinet de avocatură, potrivit informaţiilor de pe site-ul proiectului.