MyBRD şi E.ON, noile „vedete” din magazinul tău HUAWEI AppGallery

Autor: Publicitate 20.10.2020

Dacă vrei să îţi gestionezi banii din conturile tale bancare imediat după ce ţi-ai plătit facturile la energie, acum nu mai trebuie să faci niciun pas în plus. Pe ecranul tabletei tale HUAWEI MatePad T10 te aşteaptă magazinul HUAWEI AppGallery, unde aplicaţiile MyBRD şi E.ON sunt acum la o atingere distanţă.

Aplicaţia MyBRD te ajută să rămâi non-stop în contact cu banii tăi, iar chipsetul Kirin 710A cu procesor octa-core de pe noua tabletă marca Huawei dublează această promisiune, cu performanţe ridicate şi o eficienţă suprinzătoare a bateriei pentru aceste sarcini esenţiale.

Cu aplicaţia E.ON Myline tu ai controlul asupra consumului tău de energie. Fie că vrei să plăteşti factura, fie că vrei să transmiţi indexul pentru consumul de gaze sau de energie electrică, aplicaţia este acum în magazinul HUAWEI AppGallery.

Mai mult, aplicaţia E.ON îţi permite să urmăreşti graficele consumului din ultimele 12 luni, iar acestea devin cu atât mai clare pentru tine atunci când le deschizi pe noua tabletă MatePad T10, unde rama subţire care înconjoară ecranul HD de 9.7 inci 16:10 HD oferă o zonă de afişaj extinsă.

În timp ce aplicaţiile MyBRD şi E.ON sunt gratuite în magazinul AppGallery, tableta MatePad T10 este disponibilă la un preţ recomandat de doar 699 lei.

Pe lângă chipsetul Kirin 710A şi ecranul de 9.7 inci, tableta vine cu sistemul de operare EMUI 10.1, care oferă o suită extinsă de funcţii inteligente şi potrivite pentru familie, care îmbunătăţeşte experienţa utilizatorului, inclusiv Kids Corner, modul Eye Protection şi App Multiplier, fiind o alegere excelentă pentru familii.

Pentru nevoile tale, magazinul AppGallery conţine peste 1.000 de aplicaţii româneşti şi alte zeci de mii de aplicaţii internaţionale. Dacă E.ON nu este aplicaţia de care ai nevoie pentru a-ţi gestiona consumul de energie, magazinul HUAWEI AppGallery disponibil pe tableta ta MatePad T10 îţi aduce şi alte aplicaţii utile precum MyEnel şi MyElectrica.

De asemenea, în plus faţă de aplicaţia MyBRD, magazinul te va surprinde cu alte aplicaţii prin care îţi poţi gestiona conturile bancare deschise la unele dintre cele mai mari bănci din piaţă: Neo BT, George România sau Raiffeisen Smart Mobile.

Pentru că tu vrei un singur ecran pentru a citi ştiri, pentru a urmări conţinuturile care te interesează, pentru a comanda alimente, pentru a comanda o pizza, pentru a plăti facturi şi a gestiona conturi bancare sau pentru a chema o maşină de transport, HUAWEI AppGallery este pregătit pentru tine.  Astfel, printre cele mai noi aplicaţii care s-au alăturat AppGallery se numără: Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEdenred, EuropaFM şi Bolt.

Şi pentru că securitatea ta este importantă la fiecare atingere de ecran, magazinul HUAWEI AppGallery vine cu protecţie completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului şi procesul de revizuire în patru paşi pentru operarea securizată a aplicaţiei.

Dacă vrei să rămâi la curent cu toate noutăţile din magazinul virtual, poţi accesa oricând pagina de Facebook sau website-ul dedicate HUAWEI AppGallery.