Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 21 octombrie un nou magazin, în Braşov, al patrulea inaugurat în acest an, şi ajunge la o reţea de 21 magazine

Autor: Roxana Rosu 20.10.2020

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 21 octombrie un nou magazin, în Braşov, al patrulea inaugurat în acest an, şi ajunge la o reţea naţională de 21 magazine, estimând pentru 2020 afaceri apropiate de cele din 2019.

Compania estima la începutul anului o cifră de afaceri în creştere cu 40% faţă de 2019, provenită atât din creşterea organică a magazinelor, cât şi din extinderea reţelei, dar şi-a revizuit ulterior previziunile, în condiţiile în care magazinele au fost închise în primăvară.

”Estimăm că vom încheia anul acesta cu o cifră de afaceri puţin peste nivelul celei aferente anului trecut.”, a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stanciu.

Compania a deschis în 2019 patru magazine, iar anul acesta alte patru magazine. Până la finalul anului 2020 îşi propune să deschidă încă un magazin, ajungând astfel la o reţea de 22 magazine la nivel naţional.