Equatorial Gaming, companie parte a Grupului Bittnet, semnează un contract de 1,5 mil. lei cu Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii pentru livrarea de traininguri IT

Autor: Tibi Oprea 22.10.2020

Bittnet Systems (simbol bursier BNET) a anunţat miercuri la Bursă că Equatorial Gaming a semnat un contract cu Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS), al cărui obiect îl reprezintă livrarea de traininguri IT acreditate ANC în cadrul proiectului „TechTalent Growth”, finanţat prin Fondul Social European.

Valoarea contractului este de 1,5 mil. lei fără TVA, iar prestarea serviciilor de training se va face în 2020 şi 2021. Pe 19 octombrie, Bittnet a publicat la Bursă un convocator al acţionarilor, pentru data de 26 noiembrie, iar unul dintre punctele de pe ordinea de zi se referă la cumpărarea unui pachet de 60,4% din capitalul social al Equatorial Gaming într-o tranzacţie de 2,55 milioane de lei.

Suma va fi plătită atât sub formă de numerar, cât şi sub formă de acţiuni BNET, menţionează compania. Bittnet Systems are o capitalizare de 143,6 milioane de lei, după ce de la începutul acestui an acţiunile sale au crescut cu 16,4%, pe fondul unui rulaj de 45,5 milioane de lei. Compania este deţinută în proporţie de 14,14% de Mihai Logofătu şi în proporţie de 12,9% de Cristian Logofătu, în timp ce Răzvan Căpăţînă Groşanu are o participaţie de 10%.