ZF Live. Bogdan Liţescu, fondator şi CEO al Plant an App: Ţintim o finanţare de minimum 500.000 de dolari prin platforma Republic.ro din SUA. În paralel, discutăm cu SeedBlink pentru o rundă de finanţare la nivel naţional

Autori: Robert Manea , Alexandra Cepăreanu 26.10.2020

Plant an App are 41 de clienţi plătitori, majoritatea din America. Printre clienţii companiei se numără guvernul Statelor Unite ale Americii, către care Plant an App livrează o soluţie de training intern.

Compania locală Plant an App, specializată în low-code, care a dezvoltat o platformă pentru crearea rapidă de aplicaţii software dedicate firmelor mari, estimează o finanţare de minim 500.000 de euro, în urma listării pe platforma de equity crowdfunding Republic.ro, din Statele Unite ale Americii.

„Jumătate dintre investitorii curenţi sunt clienţii şi partenerii noştri. Avem câţiva investitori şi din România. Suma maximă pe care o putem ridica prin platforma din SUA este de un mil. dolari. Suma minimă care poate fi investită prin intermediul acestei platforme este de 150 de dolari”, a spus Bogdan Liţescu, fondator şi CEO al Plant an App, în cadrul emisiunii de business ZF Live.