2web Software & Services, ce furnizează servicii personalizate de software şi branding: Vizăm dezvoltarea internaţională prin parteneriate în USA şi Europa. În prezent, compania are în portofoliu peste 100 de clienţi, atât jucători mari, precum BCR, cât şi start-up-uri

Autor: Alexandra Cepăreanu 26.10.2020

Compania românească 2web Soft­ware & Services, care furnizează servicii personalizate de software şi branding pentru circa 100 de firme din dome­niul bancar, corporate, maga­zine de mobilier sau de fashion, vizează extinderea la nivel interna­ţional, prin semnarea unor parteneriate cu jucători din America şi Europa.

„Planurile de viitor vizează dezvoltarea internaţională prin parteneriate în USA şi Europa, pe termen mediu, iar pe termen lung vom apărea pe piaţă cu un marketplace propriu care să permită antreprenorilor accesul facil la experienţe şi soluţii software inovative”, a spus pentru ZF Andreea Avramescu, coproprietar 2web Software & Services. Ea a adăugat că pandemia a avut un efect negativ direct asu­pra businessului, care în luna martie a acestui an trebuia să participe la un eveniment organizat în Silicon Valley, ce urma să susţină extinderea pe plan internaţional.