Producătorul român de componente auto Compa Sibiu va inaugura în 2023 două hoteluri în Sibiu, pe locul fostei fabrici Arsenal, sub brandurile Mercure şi ibis Styles

Autor: Roxana Rosu 26.10.2020

 Producătorul de componente auto Compa Sibiu va inaugura în 2023 două hoteluri în Sibiu, pe locul fostei fabrici Arsenal, unităţile urmând să funcţioneze sub brandurile Mercure şi ibis Styles, în urma unui acord de management semnat cu grupul francez Accor.

Viitoarele hoteluri vor fi amplasate pe Bulevardul Victoriei, vizavi de Parcul Sub Arini.

Mercure Sibiu Parc sub Arini va funcţiona într-o construcţie nouă şi va cuprinde 121 de camere, o sală de evenimente şi patru săli de conferinţe de dimensiuni diferite. Hotelul va dispune de un restaurant, un lobby bar şi un lounge, o zonă SPA cu piscină interioară de 100 mp şi o sală de fitness. Facilităţile vor fi accesibile atât oaspeţilor hotelului, cât şi localnicilor.

Amplasat într-o fostă clădire industrială, ibis Styles Sibiu Parc Sub Arini va avea 72 de camere .

„Am ales acest parteneriat cu Accor ca parte a strategiei noastre de diversificare si reducere a dependentei de un singur domeniu industrial. Suntem siguri ca impreuna cu unul dintre cei mai importanti operatori din industria ospitalitatii vom reusi sa cream atat o noua sursa de venit pentru Compa cat si un proiect de care sa putem fi mandri si care sa aduca un real beneficiu orasului Sibiu si comunitatii noastre.” a declarat Ioan Deac, Director General si Presedintele Consiliului de Administratie al Compa.