Conacul Serghiescu: Am pierdut toate evenimentele mari şi avem o scădere de 70%. Conacul Serghiescu este un business de familie din satul Nuci, judeţul Ilfov, care activează în domeniul organizării de evenimente

Autor: Miruna Diaconu 28.10.2020

Vlad Schuster, proprietar al Conacului Serghiescu, spune că anul acesta ar fi fost unul foarte punct din perspectiva afacerilor, dar odată cu restricţiile impuse de către autorităţi pentru limitarea răspândirii virusului cu privire la desfăşurarea eve­nimentelor, scă­de­rile businessului au fost de 70% faţă de cele de anul trecut.

„Anul acesta a fost foar­te slab pentru că s-au anulat toate eveni­men­tele mari de peste 50 de persoane din cau­za pandemiei. Noi facem doar evenimente la conac. Nu am reuşit să ne repliem, dar am făcut câteva evenimente mai mici şi le-am pierdut pe toate cele mari. Avem o scădere a afa­cerilor de aproape 70%. Noi am deschis în urmă cu doi ani, anul trecut a mers bine şi ar fi fost şi anul acesta bun dacă nu ar fi venit pandemia“, spune pentru ZF Vlad Schuster, proprietarul Conacului Serghiescu.