Videoconferinţa ZF/AmCham Guvernanţa corporativă. Radu Hanga, Preşedinte, Bursa de Valori Bucureşti: Pe Bursa de Valori vedem tot mai multe companii tinere, antreprenoriale, care au parcurs un drum, au ajuns la un anumit nivel de dezvoltare

Autor: Ramona Cornea 28.10.2020

Radu Hanga, preşedintele Bursei de Valori Bucureşti, afirmă că pe Bursa de Valori sunt tot mai multe companii tinere, care au ajuns la un anumit nivel de dezvoltare.

”Pe Bursa de Valori vedem tot mai multe companii tinere, antreprenoriale, care au parcurs un drum, au ajuns la un anumit nivel de dezvoltare. Orice dezvoltare presupune mai multe etape, ajungi la un moment dat în care trebuie să iei o decizie legat de a îţi limita creşterea la resursele pe care le are compania ta şi resursele pe care le are antreprenorul sau a apela la resursele altor oameni pentru a accelera creşterea aceasta”, a spus Radu Hanga în cadrul videoconferinţei ZF/AmCham Guvernanţa corporativă - de la buzzword la pilon definitoriu pentru dezvoltarea sustenabilă.  

Ce a mai declarat Radu Hanga în cadrul videoconferinţei:

·         În momentul în care apelezi la banii altor oameni începi să fii parte din o echipă care este parte din business-ul tău, o echipă a acţionarilor care au investit bani în compania ta, iar guvernanţa, transparenţa, comunicarea, încep să devină elemente cheie.

·         Trăim un proces în care companiile româneşti cresc.

·         Vedem că tot mai multe companii vin către Bursa de Valori Bucureşti sau către alte platforme care finanţează cu equity companiile şi vedem creşterea, îmbunătăţirea şi rafinarea conceptului de guvernanţă.