Constructorul Domarcons din Craiova şi-a dublat afacerile şi a ajuns la peste 100 mil. lei în 2019 pe baza contractelor pentru construirea drumurilor. Domarcons este controlată, potrivit platformei Confidas.ro, de Cristian Marinel Mihai, cu un pachet de 60% din acţiuni, în vreme ce Mihaela Pirpiliu deţine 40% din firmă

Autor: Alina-Elena Vasiliu 29.10.2020

Compania de construcţii Domarcons din judeţul Dolj, deţinută de doi antreprenori români, a depăşit pragul de 100 de milioane de lei cifră de afaceri în 2019, ajungând mai exact la 106 milioane de lei, aproape dublu comparativ cu anul precedent. Datele disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe mai arată că firma a trecut de la pierdere la un profit de peste 7 milioane de lei anul trecut, în vreme ce numărul de angajaţi se menţine aproape de 200.

Reprezentanţii com­­­­paniei nu au răs­­­puns la soli­ci­­ta­rea ZF re­fe­ritoare la evo­­­luţia bu­si­ness­ului în 2019 şi în pri­ma parte a anu­lui 2020.

Domarcons din Craiova este con­tro­­lată, potrivit plat­formei Confidas.ro, de Cristian Marinel Mihai, cu un pachet de 60% din acţiuni, în vreme ce Mihaela Pirpiliu deţine 40% din firmă.