Familia Vancsa produce zilnic 2.000 kg de paste într-o fabrică din Covasna şi le vinde în magazine tradiţionale şi supermarketuri. „Suntem un business regional, cumpărăm materia primă de la producători regionali şi comercializăm produsele în Transilvania.“
Povestea businessului Vancsa Multipast din judeţul Covasna a început să se scrie în 1990, atunci când Olga Vancsa, de meserie cofetar, s-a hotărât să producă în bucătăria de acasă paste şi de la 5 kg/zi a ajuns la 100 kg/zi în doi ani, pentru că cererea creştea de la o zi la alta.
Astfel, împreună cu soţul său au făcut o mică fabrică, pe care acum o conduce fiul lor Attila Vancsa, care a dus-o la 2.000 kg de paste/zi.
„Aveam 17 ani când părinţii mei au pornit afacerea, eram la liceu la Cluj şi învăţam despre aparatura medicală, apoi am mers la Facultatea de electrotehnică la Braşov, ulterior am lucrat ca inginer la o fabrică de motoare electrice din Sfântu Gheorghe şi în timpul masterului am hotărât să mă ocup de afacerea familiei. Am studiat în Olanda într-o fabrică de paste, printr-o bursă, şi cu know-how-ul acumulat am dezvoltat compania.“