Vlad Covaci şi Florin Bolohan au deschis un restaurant în plină pandemie. „Încă de la început a fost dedicat livrărilor“. Primele două restaurante Kicen, din zonele Unirii şi Cotroceni, au făcut anul trecut afaceri de 220.000 de lei

Autor: Alina-Elena Vasiliu 30.10.2020

Vlad Covaci şi Florin Bolohan, doi antreprenori din HoReCa, au extins reţeaua de restaurante pe care au creat-o în urmă cu trei ani cu un al treilea local, în zona Pieţei Romane din Bucureşti, vizavi de Acade­mia de Studii Economice, deschis în plină pande­mie.

„Am ales să des­chidem atunci pentru că am vrut să fim mai aproape de cei care lucrau de acasă în zona aceea a oraşului. Încă de la început restaurantul a fost dedicat livrărilor. Investiţia a fost de 10.000 de euro, mai mică decât în celelalte două localuri ale noastre“, spune Vlad Covaci, unul dintre fondatorii restaurantelor Kicen.