ZF Deschiderea de Astăzi. Qualitance: Listarea acţiunilor este încă departe, dar o avem în agendă. Pentru o companie ca a noastră, Bursa poate ajuta cu fonduri care să susţină şi o creştere altfel decât organică. Compania are listate la BVB obligaţiuni de 1,5 mil. euro

Autor: Tibi Oprea 05.11.2020

Radu Constantinescu, director ge­neral adjunct al Qualitance, o companie internaţională de tehnologie şi inovaţie pe care a fondat-o în România în 2007 alături de Ioan Iacob şi care creează produse şi businessuri digitale pentru organizaţii globale şi startup-uri, spune că în cazul în care va fi nevoie so­cie­tatea va apela din nou la finanţare prin obliga­ţiuni şi ia în consi­derare chiar şi o listare de acţiuni.

„Cred că listarea acţiu­nilor este încă departe, dar o luăm în considerare. Pentru o companie cum suntem noi, care are experienţă dovedită şi a ajuns la un nivel de 10-15 milioane de euro cifră de afaceri, cred că piaţa de capital poate ajuta cu fonduri care să susţină şi o creştere altfel decât organică, cum am avut timp de 10 ani reinvestind profitu­rile. Credem în potenţialul de a accesa, în cazul în care va fi nevoie, alte emi­siuni de obligaţiuni sau să facem chiar o listare, însă acest lucru nu este pe radarul nostru neapărat pentru prima parte a anului viitor“, spune Radu Constantinescu.