Patria Credit oferă finanţări de până la 120.000 de lei afacerilor rurale mici şi foarte mici, după un acord cu Fondul European de Investiţii

Autor: Mircea Nica 06.11.2020

Patra Credit a semnat un acord cu Fondul Europeană de Investiţii (FEI) prin care clienţii săi au posibilitatea de a obţine finanţări de până la 120.000 de lei, fără avans şi fără garanţii, prin intermediul Programului pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Inovare Socială, potrivit informaţiilor transmise de instituţie. 

„Garanţia europeană ne permite să mărim limita maximă a finanţărilor acordate, până la 120.000 de lei, şi să susţinem în continuare dezvoltarea producătorilor agricoli şi micilor afaceri din mediul rural. Totodată, noua facilitate creşte numărul celor care pot primi finanţare chiar dacă nu dispun de garanţii suficiente, situaţie des întâlnită în mediul rural. Este un nou proiect dezvoltat cu FEI, partener strategic al Patria Credit, şi ne bucurăm de încrederea acordată în sprijinirea micilor antreprenori români şi dezvoltarea comunităţilor rurale“, a transmis Raluca Andreica, CEO al Patria Credit.