Startup-ul ReFeel App, care vine cu o abordare diferită a serviciilor de livrare, caută o finanţare de 100.000 euro. Lavinia Iancu, CEO şi fondator: Am discutat cu un fond de investiţii şi o platformă de crowdfunding, însă sunt deschisă la discuţii cu potenţiali investitori privaţi

Autor: Alexandra Cepăreanu 09.11.2020

ReFeel App, un startup care îşi propune să schimbe piaţa serviciilor de curierat,  ofe­rin­du-le şoferilor care realizează curse între di­fe­rite localităţi posibilitatea de a transporta pen­tru utilizatorii pe care îi găsesc prin inter­mediul aplicaţiei diferite pachete contra cost, vrea să atragă o finanţare de 100.000 de euro, bani ce vor ajuta la finalizarea funcţionalităţilor din cadrul aplicaţiei şi vor susţine lansarea pe piaţă.

„Avem nevoie să suplimentăm capitalul pentru finalizarea tuturor funcţionalităţilor aplicaţiei şi pentru lansare. Am discutat cu un fond de investiţii şi cu o platformă de crowfunding, însă sunt deschisă la discuţii cu potenţiali investitori privaţi”, a spus pentru ZF Lavinia Iancu, CEO şi fondator al ReFeel App.