Kronstadt Hospitality Expert: Hotelierii caută soluţii pentru a reuşi să optimizeze costurile. Kronstadt Hospitality Expert este o companie de consultanţă în domeniul ospitalităţii fondată de Alecsandru Blandu

Autor: Miruna Diaconu 10.11.2020

Alecsandru Blandu, fondatorul com­­paniei de consultanţă în domeniul hotelier Kronstadt Hospitality Expert din Braşov, spune că înainte de izbucnirea pan­­demiei, hotelierii nu prea apelau la ser­viciile de consultanţă, fiind de părere că nu au nevoie atâta timp cât există cerere.

Totuşi, odată cu pandemia acest lucru s-a schimbat ca urmare a faptului că mulţi hotelieri au avut nevoie de ajutor pentru gestionarea afacerilor.

“Dacă până anul trecut încercai să îţi vinzi serviciile de predeschidere chiar şi pentru hoteluri de 20-30 de camere în­tâm­pinai reticenţă din partea ho­telierilor. Lucrurile mergeau din inerţie datorită cererii, hotelierii erau foar­te reticenţi la ceea ce înseamnă con­sul­tanţă. Anul acesta avem con­tracte care s-au prelungit şi oamenii au simţit că se pot baza pe noi”, spune pentru ZF, Alecsandru Blandu, fondator Kronstadt Hospitality Expert.