Groupama a înregistrat o creştere de 22% a poliţelor de asigurare de sănătate în 9 luni din 2020. Călin Matei, director adjunct: Ne adaptăm produsele şi serviciile, pentru a răspunde nevoilor actuale

Ziarul Financiar 11.11.2020

Groupama Asigurări, sucursala locală a grupului francez cu acelaşi nume, a înregistrat în primele nouă luni din 2020 o creştere a poliţelor de asigurare de sănătate cu 22%, faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

„Încă de la debutul pandemiei am luat o decizie contrară practicii standard, aceea de a acoperi riscurile asociate COVID-19 atât pentru clienţii actuali, cât şi pentru cei care vor încheia o asigurare de sănătate, de viaţă sau de călătorie. Lucrul acesta este cu atât mai important într-o perioadă atât de dificilă, tocmai de aceea vom continua să ne adaptăm produsele şi serviciile, pentru a răspunde nevoilor actuale, într-un mod simplu şi predictibil“, a transmis Călin Matei, director general adjunct al Groupama Asigurări.