Altex se extinde în Chiajna cu cel mai mare centru de servicii operat de retailerul electro-IT în Bucureşti şi Ilfov, după o investiţie de 10 mil. euro

Autor: Cristina Bellu 11.11.2020

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, va deschide pe 12 noiembrie un magazin de 3.400 metri pătraţi în comuna Chiajna (jud. Ilfov), într-un spaţiu propriu, în urma unei investiţii de 10 mil. euro.

Deschiderea noului centru de servicii, cel mai mare operat de companie în Bucureşti şi Ilfov, face parte din strategia de extindere a grupului în 2020, şi vine la mai puţin de două săptămâni după ianugurarea unui magazin de 1.500 mp în Lugoj, o investiţie de peste 5 mil. euro.

,,Am început anul cu o premieră, am deschis cel mai mare magazin Altex din ţară la Arad, ne apropiem de finalul anului cu o nouă reuşită, cel mai mare magazin Altex din Bucureşti şi Ilfov. (...) Investim în spaţii extinse unde să aducem la îndemână o gamă cât mai mare de produse şi servicii”, spune Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Unitatea din Chiajna este dotată cu sisteme de iluminare cu LED, etichete electronice şi display-uri digitale. De asemenea, clienţii vor beneficia de servicii precum click&collect (comandă online, ridică din magazin), retur oriunde (online sau în orice magazin din ţară), extragaranţie pentru produsele achiziţionate, servicii de consultanţă personalizată asigurate de specialiştii Altex, dar şi de soluţii de finanţare flexibile.

Compania operează peste 120 de magazine deschise în ţară sub mărcile Altex şi Media Galaxy şi două magazine online, câte unul pentru fiecare brand în parte. Retailerul construit de antreprenorul Dan Ostahie a avut afaceri de 4 mld. lei anul trecut după o creştere de aproape 15% şi un profit net de peste 75 milioane de lei, în urcare cu 19%.

Altex a anunţat anterior că va investi în 2020 peste 27 de milioane de euro din fonduri proprii şi credite în extinderea reţelei, în modernizarea infrastructurii şi în tehnologie.