Descoperă România. Destinaţii altfel. Două cabane din Amnaş şi Valea Doftanei au fost deschise după investiţii de sute de mii de euro, dar sfârşitul acestui an este incert în privinţa rezervărilor

Autor: Miruna Diaconu 13.11.2020

♦ Şura Sasului din Amnaş, judeţul Sibiu, şi Cabana Subbai, din Valea Doftanei, se închiriază integral pentru turiştii care îşi doresc o vacanţă în mijlocul naturii.

Antreprenorii au investit sute de mii de euro pentru a deschide două unităţi de cazare în judeţul Sibiu şi în Valea Doftanei. Pentru Şura Sasului, din satul Amnaş, judeţul Sibiu, şi Cabana Subbai, din Valea Doftanei, vara acestui an a fost plină de rezervări, dar din cauza celui de-al doilea val de restricţii, cât şi din cauza incertitudinii oamenilor, multe rezervări s-au anulat, iar sfârşitul acestui an este destul de incert.

Şura Sasului, o mică afacere de familie, a fost deschisă anul trecut, primind primii turişti în perioada sărbătorilor de iarnă din 2019. Casa ac­tuală, o fostă şură construită la începutul se­colului trecut, a fost cumpărată de către Florin Popeangă, care a investit circa 150.000 de euro, reuşind astfel să promoveze şi satul Amnaş.