ZF Live. Bogdan Patriniche, Invoice Cash: Ne aflăm în o criză în care atât cererea, cât şi oferta sunt constrânse. „Aceasta este o criză mult mai complexă decât cele anterioare întrucât nu se referă nici specific la o zonă, nici la o industrie. Difuzia crizei este una globală“

Autor: Ramona Cornea 16.11.2020

Criza creată de pandemia de COVID-19 este una complexă, în care atât cererea, cât şi oferta din piaţă sunt constrânse, afirmă Bogdan Patriniche, CEO al companiei Invoice Cash, o platformă de factoring online fără regres.

„Fiecare criză anterioară era una specifică unui anumit sector de economie sau a unei anumite zone economice. Astăzi ne aflăm într-o criză în care atât cererea, cât şi oferta sunt constrânse pentru că pe de o parte avem oamenii care stau acasă şi fie lucrează sau nu, iar pe de altă parte este greu să ai cerere în absenţa ofertei sau ofertă în absenţa cererii. Din acest punct de vedere, este o criză mult mai complexă decât cele anterioare întrucât nu se referă nici specific la o zonă, nici la o industrie. Difuzia crizei este una globală“, a declarat Bogdan Patriniche în cadrul emisiunii de business ZF Live.