Reacţia lui Iohannis după tragedia de la Piatra Neamţ: Sunt profund îndurerat de decesul pacienţilor de la Secţia de Terapie Intensivă

Autor: Petru Mazilu 14.11.2020

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj pe Facebook prin care se declară profund îndurerat de decesul pacienţilor de la Secţia de Terapie Intensivă şi transmite condoleanţe familiilor îndoliate. 

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj pe Facebook după tragedia de la Piatra Neamţ unde 10 persoane au murit în urma unui incendiu petrecut la secţia ATI a Spitalului Judeţean.

Şeful statului a spus că se declară profund îndurerat de decesul pacienţilor de la Secţia de Terapie Intensivă, a transmis condoleanţe familiilor îndoliate şi le-a urat însănătoşire rapidă celor răniţi.

„Tragedia care a avut loc la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ a îndoliat întreaga ţară. Sunt profund îndurerat de decesul pacienţilor de la Secţia de Terapie Intensivă şi transmit condoleanţe şi multă putere familiilor în aceste momente grele. Urez însănătoşire grabnică victimelor aflate în stare foarte gravă! Sunt alături de toţi cei care sunt afectaţi de acest accident îngrozitor”, a scris preşedintele Klaus Iohannis pe Facebook.