ZF Live. Roxana Mircea, REI Finance Advisors: După aproape cinci luni de la prezentarea planului de relansare economică, cei 2.000 de euro nu au ajuns încă la microîntreprinderi. „Înţelegem că vor intra la finalul acestei săptămâni, ne dorim o agilizare a acestor proiecte mai ales în contextul actual“

Autor: Miruna Diaconu 22.11.2020

Roxana Mircea, owner REI Finance Advisors, spune că măsurile de sprijin economic ar trebui să existe şi în perioadă de creştere economică, pentru că economia românească nu ar trebui să se bazeze doar pe companiile multinaţionale, ci şi pe IMM-uri.

După aproape cinci luni de la prezentarea planului de relansare economică anunţat la data de 1 iulie 2020 de către preşedintele Klaus Iohannis, prin care IMM-urile urmau să primească granturi pentru capital de lucru în valoare de 2.000 de euro nu au ajuns nici până în prezent, după a doua jumătate a lunii noiembrie.

„Cei 2.000 de euro nu au ajuns încă la oameni, înţelegem că vor intra la finalul acestei săptămâni aceşti bani. Au fost circa 29.000 de microîntreprinderi înscrise, care urmează să primească 2.000 de euro. Programul a fost lansat în vară, dar sperăm să vină şi ne dorim o agilizare a acestor proiecte, mai ales în contextul actual“, spune Roxana Mircea, owner REI Finance Advisors, în cadrul emisiunii de business ZF Live.