După Afaceri. Marius Rusu, un om de afaceri din Bucureşti, a investit peste 3 mil. euro în Cuibul de lemn, un complex turistic din Râşnov. Eduard Dudu, managerul Cuibului de lemn: Avem în proiect extinderea cu încă 30 de camere, cu o piscină exterioară şi cu un centru spa

Autor: Alina-Elena Vasiliu 18.11.2020

Cuibul de lemn şi-a făcut loc pe scena opţiunilor de cazare din România la sfârşitul anului trecut, mai exact în decembrie. O întâmplare fericită a făcut ca proprietarul, Marius Rusu, om de afaceri din Bucureşti, să descopere împrejurimile şi să valorifice tot ce e mai bun din ele, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium.

„Construcţia s-a întins pe o durată de mai bine de şapte ani, fiecare bucată de şiţă fiind aplicată manual. Conceptul a fost gândit să sugereze căldură şi siguranţă, protecţie şi intimitate. Locul e unic prin amplasarea într-o zonă mai ferită şi relativ necunoscută din punct de vedere turistic, pe Valea Glăjeriei din Râşnov, dar totodată aflată în proximitatea obiectivelor turistice din zonă, precum Cetatea Râşnov, Dino Parcul, Castelul Bran sau Poiana Braşov“, spune Eduard Dudu, managerul Cuibului de lemn.