Peste 60 de companii sunt chiriaşi în proiectele dezvoltate de Iulian Dascălu: „Clădirile de birouri atrag multinaţionale“. Anual, în proiectele comerciale dezvoltate de Iulius intră peste 68 de milioane de persoane

Autor: Alina-Elena Vasiliu 18.11.2020

Proiectele imobiliare dez­vol­tate de grupul Iulius au peste 60 de chiriaşi care şi-au stabilit sediul în ansamblurile dezvoltate de Iulian Dascălu. Împreună, aceste companii au mai mult de 15.000 de angajaţi. Proiectele Iulius Town şi Palas Iaşi, cele mai ample din portofoliul companiei, au şi componentă de retail adia­centă birourilor.

„Clădirile de birouri atrag mul­ti­na­ţionale, oferă oportunităţi de an­ga­jare şi ajută la creşterea nive­lul­ui de trai, retailul asigură acces la branduri şi servicii aliniate tendin­ţe­lor actuale, sprijină iniţia­tivele an­tre­prenorilor autoh­toni şi uşu­rea­ză viaţa. Proiectele mixed-use sunt un tot, investiţii care func­ţio­nea­ză organizat, se armo­nizează cu oraşul şi activează zone cu po­ten­ţial nevalo­rificat“, spune Oana Diaco­nes­cu, head of leasing în cadrul grupului Iulius.