Gheorghe Iaciu, Impact: Aducem la Bursa de la Bucureşti o companie imobiliară până la finele anului sau la început de 2021. BRK Financial Group, intermediarul listării Residential Star Invest

Autor: Tibi Oprea 18.11.2020

Gheorghe Iaciu, unul dintre cei mai puternici an­tre­prenori ai unei companii listate la Bursa de la Bucureşti, respectiv acţionarul majoritar al Impact Developer & Contractor (simbol bursier IMP), spune pentru ZF că dezvoltatorul imobiliar a generat o companie nouă de tip REIT (Real Estate Investment Trust), pe care intenţionează să o listeze iniţial pe piaţa AeRO a Bursei de la Bucureşti.

„Impact a generat o companie nouă care este produ­că­toa­re de venit fix prin închirierea apartamentelor către o en­titate, iar prin Broker Cluj încercăm să o transformăm într-o com­panie cu reguli de investiţie clare, în spiritul REIT, care să fie listată la Bursă, pe piaţa AeRO“, spune Gheorghe Iaciu, acţionar cu 58,8% la Impact, companie care a vândut nou înfiinţatului REIT un bloc de 14 apartamente de 4 ca­me­re la 2,15 mil. euro, închiriate deja unei companii de construcţii.