Cine vine la GALA ZF 2020 - Traversăm criza împreună. Romanians Going Global. Ana Bordeianu s-a mutat în Australia pentru o poziţie de management în cadrul Vodafone

Autor: Cristina Roşca 18.11.2020

Gala ZF 2020, ce va avea loc în acest an pe data de 19 noiembrie, va aduce în prim-plan nu doar cele mai valoroase companii din economia locală, ci şi o serie de expaţi români ce deţin poziţii de top la nivel mondial.

Unul dintre expaţii care vor fi prezenţi la gală este Ana Bordeianu, care ocupă poziţia de chief customer officer în cadrul Vodafone Australia. Ea s-a mutat în urmă cu trei ani la capătul celălalt al lumii, unde continuă să îşi scrie povestea carierei pe care şi-a construit-o în domeniul telecom.

Activitatea din zona operaţională i se potriveşte, după cum afirma chiar ea acum circa un an. Este incredibil de dinamică, face cumva legătura între concept, produs şi clienţi şi aduce şi feedbackul clienţilor înapoi în companie ca să ajute la îmbunătăţire.

„Vodafone, fiind o companie globală, încurajează şi oferă posibili­ta­tea de face mutări internaţionale şi aşa am ales să merg în Vodafone Qatar şi să mă ocup acolo timp de un an de construirea programelor care să îmbu­nătăţească experienţa clienţilor.“

A ales această schimbare pentru că şi-a dorit să înveţe inclusiv din experienţa de a lucra cu şi mai mulţi oameni din culturi diferite şi într-un mediu care are o bază comună prin prisma industriei şi a companiei, dar şi cu multe diferenţe prin prisma pieţei şi a mixului de diverse culturi.