Bilanţul dezastrului de la Piatra Neamţ nu s-a încheiat. A fost înregistrat al 12-lea deces al unui pacient de la Spitalul Judeţean din Paşcani

Autor: Andreea Tobias 18.11.2020

Un pacient transferat de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ la Spitalul din Paşcani, în urma incendiului de sâmbătă, a murit. Este al 12-lea deces înregistrat în urma incendiului. Pacientul a fost în secţia ATI arsă.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, Carmen Dorobăţ, a declarat că un pacient transferat de la Neamţ la Iaşi a murit.

„Cu regret trebuie să anunţăm că a decedat un pacient din cei 6 de la Neamţ. Este vorba despre o femeie de 72 ani cu multiple comorbidităţi", a spus Carmen Dorobăţ.

10 oameni au murit în urma unui incendiu devastaror la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. Mai mulţi pacienţi bolnavi de Covid 19 au fost transferaţi în Iaşi.

Ulterior, un pacient transferat de la UPU a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ la secţia ATI a Spitalului Municipal Paşcani a murit. Acesta suferea de pancreatită acută, era în stare gravă, cu comorbidităţi.