ZF Live. Adina Creţu, project manager, Startarium: ReBuild este un program pe care noi îl ţintim către creşterea şi reconstrucţia businessurilor care au fost afectate într-o măsură sau alta de actuala criză

Autor: Miruna Diaconu 18.11.2020

Competiţia anuală Startarium nu a mai putut fi organizată din cauza pandemiei, atât din punct de vedere logistic, cât şi din perspectiva faptului că antreprenorii au alte nevoi comparativ cu anii trecuţi.

Adina Creţu, project manager, Startarium, spune că actuala pandemie a reprezentat o adaptare la contextul actual chiar şi pentru ei, astfel că ediţia de anul acesta a competiţiei Startarium nu a mai putut fi organizată. Totuşi, în contextul în care criza pandemică a avut un impact major asupra multor businessuri organizatorii Startarium au lansat ReBuild, un program menit să vină în sprijinul companiilor care vor să se reorganizeze.

„ReBuild este un program pe care noi îl ţintim către creştere şi reconstrucţie a businessurilor care au fost afectate luând în calcul că majoritatea businessurilor au fost afectate într-o anumită măsură. Este un program în care noi mixăm trei formate de intervenţie, oferim consultanţă, mentorat şi pachete de resurse, adică produse şi servicii de business subvenţionate integral de către noi. Prin programul acesta 150 de antreprenori vor primi sesiuni de consultanţă aplicată pe teme de reinventare, reorganizare sau consultanţă financiară“, spune Adina Creţu, project manager, Startarium, în cadrul emisiunii de business ZF Live.