KPMG a câştigat licitaţia ASF privind calcularea tarifului de referinţă al poliţelor RCA. Valoarea contractului este de 597.000 lei pe 3 ani

Autor: Mircea Nica 19.11.2020

♦ În afară de KPMG, ceilalţi participanţi la procedura de licitaţie au fost Ernst&Young Assurance Services şi asocierea Deloitte Audit România, Deloitte Advisory Cehia şi Deloitte Advisory Polonia.

Asocierea KPMG Advisory şi KPMG Audit a câştigat licitaţia orga­nizată de Autoritatea de Supraveg­here Financiară (ASF) privind serviciile de con­sultanţă actuarială pentru calcularea tarifelor de referinţă pentru RCA, potrivit informaţiilor publicate pe plat­forma de licitaţii SEAP. Valoarea con­tractului este de 597.000 de lei pentru o perioadă de 3 ani.

„Abordarea propusă pentru deter­mi­narea/estimarea tuturor elementelor com­ponente ale formulei de calcul al tari­felor de referinţă, prevăzute de le­gis­laţia în vigoare, se bazează pe me­to­de de calcul adecvat şi care demon­strea­ză o foarte bună înţelegere a con­tex­tului achiziţiei. Metoda de calcul este descrisă în literatura de specialitate“, se arată în caietul de sarcini al licitaţiei.