Crikle, companie cu sediul în Londra şi echipa de dezvoltare în România, se va lista în decembrie pe platforma de equity crowd-funding Seedblink, pentru a atrage o finanţare de 500.000 euro

Autor: Roxana Rosu 19.11.2020

Crikle, companie cu sediul în Londra şi echipa de dezvoltare în România, care produce o soluţie unică de vânzare de la distanţă, anunţă listarea pe platforma de equity crowd-funding Seedblink în data de 3 decembrie, obiectivul companiei fiind de a-şi asigura o finanţare totală de 500.000 euro.

Compania estimează că, din suma totală, 400.000 de euro vor proveni de la investitorii de pe SeedBlink.

Fondată de Diwaker Singh în 2019, antreprenor cunoscut pentru implicarea sa în companii precum RAV Antivirus, Avangate, Coinzone şi Vector Watch, Crikle dezvoltă soluţii tehnologice inteligente pentru vânzarea la distanţă.

Unul dintre primii investitori a fost antreprenorul român Radu Georgescu, care a susţinut compania printr-o investiţie timpurie.

“Profesioniştii din domeniu se confruntă în prezent cu dificultăţi în procesul de vânzare de la distanţă. Trebuie să se bazeze pe instrumente de întâlniri online precum Zoom, Teams şi Skype, iar în acest moment, niciuna dintre aceste platforme de comunicaţii video nu oferă o experienţă suficient de bună în timpul procesului de vânzare. Oamenii din sales au nevoie de mult mai mult decât un simplu apel video - au nevoie de o platformă pentru a înregistra şi transcrie cu exactitate feedback-ul clienţilor, trebuie să se conecteze cu platformele CRM, trebuie să acceseze cu uşurinţă diferite documente în timpul unui apel cu clientul. Nicio platformă disponibilă astăzi nu poate îndeplini toate aceste sarcini şi multe altele, într-un mod uniform şi integrat, în afară de Crikle.” , spune Diwaker Singh, Fondator & CEO al Crikle.