Carantina închide mallurile pentru a doua oară. Centrul comercial Vivo! din Constanţa îşi suspendă activitatea în weekend

Autor: Alina-Elena Vasiliu 20.11.2020

Mallul Vivo! din Constanţa, deţinut de austriecii de la Immofinanz, îşi suspendă activitatea în weekend, ca urmare a intrării oraşului în carantină. În restul săptămânii el va funcţiona cu program normal.

Situaţia este identică celei de la Baia Mare, unde de asemenea Immofinanz deţine un mall care nu are program în weekend, după ce oraşul a intrat în carantină pe 11 noiembrie. Excepţie fac, la fel ca în perioada stării de urgenţă din primăvară, farmaciile şi supermarketurile.

„Centrele comerciale Vivo! ale Immofinanz din Constanţa şi Baia Mare îşi suspende temporar activitatea în zilele de sâmbătă şi duminică, cu excepţia supermarketurilor şi a farmaciilor, pe fondul situaţiei de carantină din cele două judeţe. Siguranţa vizitatorilor şi a angajaţilor în centrele comerciale reprezintă prioritatea noastră şi respectăm măsurile stabilite de către autorităţile locale şi centrale”, spun reprezentanţii Immofinanz.

În mallul Vivo! din Constanţa, supermarketul-ancoră este Auchan, iar în cel din Baia Mare este Cora.