Dana Tudorache pleacă de la The Body Shop după circa două decenii: "Am hotărât să mă retrag din business pentru a-mi începe aşa zişii ani sabatici."

Autor: Cristina Roşca 23.11.2020

Executivul român Dana Tudorache pleacă de la conducerea operaţiunilor locale ale retailerului de cosmetice The Body Shop după aproape 20 de ani, fiind unul dintre cei mai longevivi manageri. Ea s-a angajat în companie odată cu deschiderea operaţiunilor locale, în 1999.

„După un drum lung, frumos şi plin de provocări am hotărât să mă retrag din business pentru a-mi începe aşa-zişii ani sabatici la care am visat nu de puţine ori în acest timp! Ultima mea zi de activitate va fi 27 noiembrie 2020. The Body Shop îşi continuă parcursul în România cu multe planuri de viitor“, a spus executivul care a anunţat că un succesor va fi anunţat ulterior. Anterior, ea a lucrat în cadrul unui alt jucător de pe piaţa locală de cosmetice, Sarantis România. Timp de patru ani a fost logistic manager pentru greci, pentru ca în 1999 să plece la The Body Shop. Absolventă a Universităţii Politehnica Bucureşti, Dana Tudorache deţine o diplomă în management de la universitatea britanică The Open University.