Eveniment privat întrerupt de poliţişti într-o comună din Caraş-Severin

Autor: Dorin Oancea 22.11.2020

În cursul nopţii de 21 spre 22 noiembrie, poliţiştii cărăşeni împreună cu reprezentanţi ai celorlalte instituţii cu atribuţii în domeniu, au continuat acţiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei Covid - 19.

În acest context, poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş şi Secţia 2 Poliţie Rurală s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat la un local public din comuna Obreja. La adresa respectivă au fost identificate 14 persoane faţă de care s-a luat măsura sancţionării contravenţionale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020.

Administratorul localului a fost sancţionat cu amendă de 3.000 de lei, iar cei 14 participanţi au fost sancţionaţi cu amenzi de 2.000 de lei, fiecare, pentru participarea la evenimentul privat şi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanţii au părăsit locaţia.

În urma verificărilor efectuate în cursul nopţii în zona Caransebeş, au fost aplicate în total 29 de sancţiuni contravenţională în valoare de 31.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.55 din 2020.