Telekom atacă pe piaţa de retail cu abonamente incluse pe un an la HBO şi HBO GO şi preţuri reduse

Autor: Adrian Seceleanu 24.11.2020

Grupul Telekom, unul dintre cei mai mari furnizori de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţă, a pus în centrul campaniei sale comerciale de final de an abonamente cu preţuri reduse şi acces inclus la conţinutul HBO.  Spre exemplu, abonamentul mobil Nelimitat M disponibil la portare cu internet 4G nelimitat minute naţionale nelimitate este oferit cu 50% reducere în primele 12 luni, costul abonamentului redus fiind de 3 euro/lună TVA inclus.

Telekom le oferă clienţilor şi posibilitatea de a achiziţiona în rate, fără dobândă şi fără avans, smartphone-uri precum Xiaomi Redmi 9 la 5 euro/lună, Samsung Galaxy A21s la 6 euro/lună sau Huawei P Smart 2021 la 7 euro/lună. Accesul la HBO şi platforma HBO GO pentru 12 luni este inclus pentru abonamentele la serviciile clasice de televiziune ale grupului. „Noua ofertă lansată astăzi, cu 50% reducere la principalele produse şi servicii din portofoliul Telekom, subliniază încă o dată angajamentul faţă de promisiunea Telekonomie - Tai doar costurile, a declarat Andreas Elsner, director executiv comercial, segment rezidenţial, Telekom Romania. 

„Avem încredere în produsele noastre, iar sondajele de opinie pe care le realizăm constant ne demonstrează că (…) le oferim românilor ceea ce îşi doresc - oferte simple, produse smart (…)”Oferta dedicată sărbătorilor de iarnă este valabilă în perioada 23 noiembrie 2020 – 31 ianuarie 2021.