Grupul Iulius, care a găzduit peste 100 de evenimente în 2019, spune că va pune la dispoziţie gratuit spaţiile sale pentru astfel de întâlniri după ridicarea restricţiilor

Autor: Alina-Elena Vasiliu 24.11.2020

Dezvoltatorul imobiliar Iulius Group, deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu, a găzduind peste 100 de evenimente educaţionale şi de business în 2019. Pentru a continua parteneriatele de acest tip, în contextul reducerii drastice a numărului de astfel de întâlniri din cauza pandemiei, compania a decis să pună la dispoziţie gratuit spaţiile din reţeaua sa naţională după ce restricţiile active acum vor fi ridicate.

Astfel, proiectele din portofoliul Iulius vor găzdui, în regim de gratuitate, timp de trei luni de la ridicarea restricţiilor, evenimentele educaţionale, de business, tehnologice, creative şi antreprenoriale. Măsura vine ca urmare a scrisorii deschise transmise către guvern de către organizatorii evenimentelor educaţionale de business, tehnologie, IT, antreprenoriat şi creative. Ei solicită includerea în schema de ajutor de stat pentru sprijinirea sectorului cultural.

„Şi noi resimţim efectele directe şi indirecte ale pandemiei, însă trebuie să fim alături de entităţile care au avut activitatea suspendată aproape integral. Campania aceasta reprezintă maniera prin care ne implicăm în susţinerea unui segment al economiei pe care îl considerăm relevant şi cu impact în dezvoltare. Avem nevoie de ei pe termen lung, astfel că încercăm să venim cu soluţii pe termen scurt”, a declarat Sebastian Mahu, head of asset management Iulius.