(P) Gran Via lansează în 2021 faza a doua a Gran Via Marina, la Constanţa

Autor: Publicitate 25.11.2020

Dezvoltatorul de origine spaniolă, Gran Via, unul dintre cei mai activi jucători pe segmentul mediu al pieţei rezidenţiale, cu 2.000 de apartamente finalizate, lansează în 2021 faza a doua de dezvoltare a proiectului Gran Via Marina, 200 de apartamente, pe bvd Aurel Vlaicu lângă mall Vivo!

Prima fază, ce va fi livrată în T1 2021, constă într-un imobil structurat în D+P+10+11D. Va cuprinde 192 de apartamente: studio, două şi trei camere, iar la ultimul etaj sunt prevăzute apartamente duplex. Demisolul va integra parcarea noului ansamblu.

Locuinţele sunt spaţioase şi au numeroase compartimentări cu bucătării închise sau deschise, spaţii de depozitare şi terase generoase, fiind concepute ca o alternativă la vechiul stoc locativ din Constanţa. Cumpărătorii pot alege dintr-o gamă variată de finisaje de bună calitate, fiecare apartament urmând să fie dotat cu propria centrală termică”, spune Ana Maria Nemţanu, Sales & Marketing Director Gran Via Romania.

În total, proiectul va avea opt blocuri cu locuinţe precum şi facilităţi conexe – spaţii verzi, alei pietonale, piscina, piste de biciclete sau loc de joacă pentru copii. Conceptul propune tinerelor familii un nou stil de viaţă, cu acces rapid la toate punctele de interes: mall, hypermarket, zona centrală, staţiunea Mamaia şi ieşirea spre A2 către Bucureşti.

În ultimii zece ani bvd Aurel Vlaicu a trecut printr-un proces de modernizare accelerată. Aici a fost deschis cel mai mare mall din Constanţa, Vivo!, un magazin Mobexpert sau hipermarket-ul Kaufland. Tot în această zonă, dezvoltatorul Gran Via are în plan dezvoltarea unui nou complex cu aproximativ 1000  de apartamente, Gran Via Marina.

De curând au fost anunţate şi investiţii ale autorităţilor locale în zonă: o sală polivalentă cu 5.000 de locuri şi un nou parc pe o suprafaţă de două hectare. O zonă dinamică ce oferă un stil de viaţă modern şi un randament ridicat al investiţiilor imobiliare pe termen mediu şi lung.

Gran Via are un istoric de 15 ani pe piaţa din România, iar în acest an va depăşi pragul de 2.000 de apartamente livrate în proiecte precum Timişoara 58 (800 de apartamente), Gran Via Park (1.000 de apartamente) şi Aviaţiei Apartments (292 de apartamente). Compania are un număr de 512 apartamente în dezvoltare: 220 în cadrul fazei a IV a a Gran Via Park, 192 de apartamente în prima fază a Gran Via Marina şi înca 100 în cadrul fazei a doua din Aviaţiei Apartments.

Dezvoltatorul a investit în cei 15 ani de activitate 200 de milioane de EUR în România, iar în 2020 a implementat un proces de re-branding, redefinind brandul Gran Via într-o manieră contemporană.