Emil Goţa, Elis Pavaje: În primul semestru am avut o creştere de peste 20%, dar în final, pentru 2020, creşterea este chiar mai mare. „Pe plan psihologic, a fost un an complicat, însă în timp am învăţat să ne adaptăm la condiţiile sociale schimbate“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 25.11.2020

Producătorul de pavele Elis Pavaje din Alba, deţinut de familia Goţa, a înregistrat pentru primele şase luni din 2020 o creştere de circa 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, însă la nivelul întregului an avansul va fi mai mare de atât, potrivit estimărilor companiei.

„Din punctul de vedere al rezultatelor, (2020 – n. red.) a fost un an foarte bun. În primul semestru raportaserăm o creştere de peste 20%, dar în final creşterea este chiar mai mare. Rezul­tatele vin din cererea mare atât pe proiecte rezidenţiale, cât şi pe proiecte publice, precum şi din faptul că am lucrat tot timpul, fără să reducem sau să oprim producţia nici în perioada stării de urgenţă. Pe plan psihologic, a fost un an complicat, însă în timp am învăţat să ne adaptăm la condiţiile sociale schimbate“, spune Emil Goţa, directorul general al Elis Pavaje.