Altex a investit un milion de euro pentru deschiderea unui nou magazin la Călăraşi, a patra inaugurare din noiembrie

Autor: Roxana Rosu 26.11.2020

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, continuă strategia de extindere la nivel naţional şi deschide un nou magazin la Călăraşi, în urma unei investiţii de 1 milion de euro. 

În luna noiembrie, retailerul a mai deschis magazine în Deva, Chiajna şi Lugoj.

În noul magazin Altex, clienţii vor găsi o gamă de 40.000 de produse şi opţiuni precum click&collect, rezervă online, ridică în magazine, retur sau extragaranţii.

,,Ne apropiem de finalul acestui an dificil pentru noi toţi, dar investim în continuare în extinderea reţelei. Răspundem cererii în creştere şi apetenţei românilor pentru produse şi tehnologii de ultimă oră şi deschidem, la Călăraşi, un centru de servicii. Obiectivul nostru este să asigurăm oamenilor o experienţă de cumpărare plăcută, dar şi eficientă, care include o gamă largă de produse, preţuri foarte bune, servicii de calitate şi experţi care le vor răspunde cu promptitudine la toate întrebările şi vor avea soluţii pentru fiecare dintre ei.”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Noul centru de servicii funcţionează într-un spaţiu de peste 1300 mp, din care suprafaţa comercială se întinde pe 1000 mp. 

Compania operează peste 120 de magazine deschise în ţară sub mărcile Altex şi Media Galaxy şi două magazine online, câte unul pentru fiecare brand în parte.

Retailerul construit de antreprenorul Dan Ostahie a avut afaceri de 4 mld. lei anul trecut după o creştere de aproape 15% şi un profit net de peste 75 milioane de lei, în urcare cu 19%.