Grupul brazilian Novatech a ales soluţia românească DRUID pentru proiecte de automatizare conversaţională din America Latină

Autor: Roxana Rosu 26.11.2020

DRUID, start-up-ul lansat de Liviu Drăgan, fondatorul Totalsoft, a semnat un parteneriat strategic cu Grupo Novatech, unul dintre principalii furnizori de soluţii de transformare digitală din America Latină, prin care cele două companii vor implementa asistenţi virtuali inteligenţi în proiecte de hiperautomatizare pentru clienţi din zona servicilor financiare, producţie, distribuţie şi telecomunicaţii.

Tehnologia DRUID  poate fi folosită atât prin cele mai securizate infrastructuri cloud, cât şi direct în infrastructura clientului, fără ca furnizorii externi AI să interfereze cu datele clientului.

Astfel, Novatech va oferi organizaţiilor din America Latină suport în proiectarea şi implementarea de soluţii de automatizare conversaţională în orice scenariu de implementare.

“Adăugăm abilităţi conversaţionale roboţilor şi cream permanent scenarii care să aducă valoare şi productivitate clienţilor. Împreună cu expertiza Novatech în proiecte de accelerare a digitalizării, vom ajuta organizaţiile din America Latină să descopere posibilităţile uriaşe pe care le oferă tehnologia noastră conversaţională” a spus Irina Dochiţu, Partner Account Manager, DRUID.