Mec-Diesel SEE extinde numărul parteneriatelor cu Opet Lubricants

Autor: Bogdan Alecu 27.11.2020

Mec-Diesel SEE este unul dintre cei mai importanţi furnizori europeni de piese de schimb pentru motoare, şi-a extins numărul partenerilor şi a semnat cu Opet Lubricants pentru România.

Mec-Diesel SEE a început colaborarea cu Opet Lubricants pentru activităţi co­mer­ciale şi de distribuţie pe teritoriul României, con­form strategiei de extindere a opera­ţiu­nilor la nivel internaţional, adop­tată de către companie.

„Considerăm că Mec Diesel SEE, ce de­ţine o experienţă îndelungată pe piaţa din Ro­mâ­nia, ne va susţine marca, ofe­rin­du-le cli­en­ţilor noştri cel mai înalt nivel de satisfacţie,“ a declarat Murat Seyham, ge­ne­ral manager Opet Lubricants.

Reţeaua de distribuţie Mec-Diesel de­ţine 13 birouri de vânzare şi depozite la ni­vel naţional, iar echipa de vânzări are peste 50 de specialişti în piese de schimb, motoa­re şi lubrifianţi. „Deşi a trecut mai puţin de un an de la începerea distribuirii acestor produse, avem deja un feedback pozitiv din partea pieţei. Suntem o companie care construieşte par­te­neriate pe termen lung, atât cu clienţii, cât şi cu furnizorii săi, de aceea suntem selectivi cu pro­du­sele şi măr­cile care se ală­tu­ră porto­fo­liu­lui nostru“, a de­cla­rat Moni­ca Dan, ge­ne­ral ma­nager la Mec-Diesel SEE

Colaborarea îşi propune să familia­rize­ze publicului larg de pe piaţa din România,  cu atri­bu­tele Opet Lubri­cants. Com­pa­nia are experienţă în sec­to­rul retail şi statutul de lider al pieţei de lu­brifianţi agricoli, dar şi co­ope­rare pu­ter­nică cu pro­ducă­to­rii de echipa­mente ori­gi­nale (OEM), reţeaua puter­ni­că de distribuţie, serviciul tehnic, expert personal şi gama largă de produse pe care compania le oferă.

Opet Lubricants include o gamă largă de uleiuri de motor şi transmisie, antigel, grăsimi şi lichide de frână pentru a furniza servicii de întreţinere ale autoturismelor, vehicule comerciale uşoare şi grele, utilaje agricole, motociclete şi transport pe apă. Cu gama sa largă de produse şi servicii, Opet Lubricants răspunde nevoilor unei largi varietăţi de clienţi privaţi şi corporativi.

MEC-DIESEL S.p.A. este unul dintre cei mai importanţi furnizori europeni de piese de schimb pentru motoare. Compania a fost fondată la Torino în 1983 şi are reprezentanţe in Italia, România, Bulgaria şi Franţa.

Mec-Diesel SEE a fost înfiinţată în 2016, experienţa echipei fiind de peste 20 de ani în domeniul automotive.

Mec-Diesel SEE este unul dintre cei mai importanţi furnizori de componente pentru motoare şi distribuţie de piese de schimb şi lubrifianţi pentru camioane, autobuze, vehicule uşoare, vehicule de construcţii sau agricultură, pe piaţa din România.

Cu o acoperire teritorială naţională în continuă dezvoltare, Mec-Diesel SEE are acum 13 birouri comerciale şi 13 depozite cu stocuri, în cele mai importante oraşe ale ţării. Gama de produse este diversificată, cu peste 18.000 de repere unice în portofoliu, un stoc de piese de peste 5 milioane de euro în depozitul central de la Bucureşti şi acces imediat la stocul din Italia, în valoare de 30 de milioane de euro.

Reţeaua de distribuţie Mec-Diesel SEE este prezentă în : Bucureşti, Voluntari, Plo­ieşti, Piteşti, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Cluj, Arad, Sibiu, Braşov.