Retailerul scandinav JYSK România a înregistrat în anul financiar 2019-2020 afaceri de 612 mil.lei, în creştere cu 5,3%, şi un profit brut înainte de taxe de aproape 82 mil.lei. ”Rezultatele înregistrate ne-au depăşit aşteptările”

Autor: Roxana Rosu 26.11.2020

Retailerul scandinav JYSK România a înregistrat în anul financiar 2019-2020 o cifră de afaceri de 612.5 milioane lei, în creştere cu 5,3%, şi un profit brut înainte de taxe de 81.9 milioane lei, cu 8,4% mai mare decât în anul precedent.

“Rezultatele înregistrate în acest an financiar ne-au depăşit aşteptările. A fost un an complicat, cu multe suişuri şi coborâşuri, cu momente la care nu credeam că vom fi martori. Închiderea subită a tuturor magazinelor a fost urmată de o redeschidere în condiţii de siguranţă pentru clienţii şi angajaţii noştri. Clienţii şi-au dorit să îşi reamenajeze locuinţa sau să aibă mai mult confort acasă”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România şi Bulgaria.

Grupele de produse care au înregistrat cea mai mare creştere în vânzari sunt lenjeriile de pat, saltelele şi textilele pentru casă, în timp ce grupele de produse care au înregistrat cele mai mari vânzări în anul financiar au fost mobilierul şi saltelele.