Wargha Enayati, la 25 de ani de la înfiinţarea reţelei Regina Maria: „Eu datorez această afacere medicilor şi asistentelor care erau trup şi suflet alături de misiunea medicală“. Antreprenorul a investit în total în reţeaua Regina Maria 90 mil. euro până în 2015, când a ieşit din acţionariat

Autor: Georgiana Mihalache 30.11.2020

♦ Medicul cardiolog Wargha Enayati a acordat ultima consultaţie în reţeaua Regina Maria, pe care a înfiinţat-o în urmă cu 25 de ani şi în care a continuat să profeseze până acum.

Medicul Wargha Enayati, ca­re în urmă cu 25 de ani a creat reţeaua Regina Ma­­ria, al doilea operator din piaţa serviciilor me­di­ca­­le private, a oferit ultima consultaţie în ca­drul afacerii pe care a înfiinţat-o, pentru a se im­plica exclusiv în proiectul  Enayati Medical City.

„25 de ani de medicină privată: pro­vo­catori, haotici, înălţători, cu o evoluţie neaş­tep­tat de puternică, mai ales în ultimii 15 ani. Ce e mai important este că niciodată nu am ieşit din partea medicală, aşa ca tatăl meu ca­re a consultat până aproape de sfârşitul vieţii.  Adevărata satisfacţie o am când sunt cu pa­cienţii în cabinet“, a povestit  Enayati.