GALA ZF 2020 - Traversăm criza împreună. Romanians Going Global. Adrian Vasiliu, Johnson&Johnson: Sunt români competenţi care pot aduce valoare companiilor la care lucrează. În corporaţii factorul naţional contează mai puţin

Autori: Alex Ciutacu , Cristina Roşca 30.11.2020

♦ Executivul român coordonează divizia de dispozitive medicale pentru vedere a gigantului american Johnson & Johnson din 100 de ţări. El este general manager pentru Orientul Mijlociu şi Africa în cadrul Johnson&Johnson Vision Care.

Adrian Vasiliu şi-a construit cariera în corporaţii, lucrând în ultimii 25 de ani pentru multinaţionale precum Johnson & Johnson, P&G, Diageo, Nestle sau GlaxoSmithKline. O parte din timp l-a petrecut în România, însă o bună perioadă din cei 25 de ani el a lucrat peste hotare.

Prima ieşire în afara graniţelor ţării avea loc în 2005, însă de atunci cariera l-a mai adus înapoi de câteva ori. Acum locuieşte în Dubai  „Criza se vede acut aici, Dubaiul e o destinaţie turistică majoră. Acum vremea este absolut fenomenală, temperaturile sunt ideale între 25 şi 30 grade, dar nu există turişti, sunt foarte puţini. Din fericire, cei de aici şi-au diversificat mai mult economia şi au şi pe servicii ceva mai multă putere economică, pe lângă oil and gas, care sunt emblematice. Criza este acută, dar sper într-o revenire, în special anul viitor”, a spus Adrian Vasiliu la Gala ZF 2020 - Traversăm criza împreună. Romanians Going Global.