Bogdan Bilegan, CEO al Datacor: Continuăm să recrutăm. Această criză reprezintă şi o oportunitate să găsim angajaţi mai bine pregătiţi şi calificaţi, care altfel nu ar fi disponibili. Compania bistriţeană a înregistrat vânzări de 37,7 milioane de lei în primele 10 luni de activitate ale anului în curs, în creştere cu aproape 6%

Autor: Alexandra Cepăreanu 02.12.2020

Compania românească Datacor, integrator de soluţii pentru infrastructuri inteligente, cu afaceri de peste 42,2 mil. lei în 2019, continuă extinderea echipelor din Bistriţa, Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Iaşi, chiar şi în contextul crizei sanitare. În prezent, în cadrul companiei lucrează 86 de persoane, după ce pe parcursul anului 2020 firma a angajat 16 persoane noi.

„Suntem în proces continuu de extindere a echipei, atât pentru capacitatea de producţie, cât şi în celelalte puncte de lucru, şi vom continua să facem recrutări şi în perioada următoare. La finalul trimestrului 1 al anului 2021 vom fi 100 de angajaţi. Printre posturile disponibile se numără poziţii precum: director de calitate, designer de produs şi altele“, a spus pentru ZF Bogdan Bilegan, CEO al Datacor.