Igna Construct, firma de construcţii deţinută de Cristian Radu Igna, a ajuns la afaceri de 67 mil. lei. Compania a lucrat pentru CTP, Selgros, Bosch. „Firma are lucrări executate în România, Ungaria, Slovacia şi Germania“, se arată pe site-ul companiei

Autor: Alina-Elena Vasiliu 03.12.2020

Igna Construct, o companie de construcţii din Oradea, deţinută de Cristian Radu Igna, a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri de 67 de milioane de lei, în creştere cu 55% faţă de anul precedent. Potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe, compania a avut un profit de 2,6 milioane de lei şi un număr mediu de 78 de angajaţi.

Reprezentanţii com­paniei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evo­luţia busi­nessului în 2019 şi 2020 şi planurile pentru perioada ur­mă­toare.

Conform date­lor de pe site-ul pro­priu însă, Igna Cons­truct are în por­tofoliu lucrări reali­zate de-a lun­gul timpului pentru com­panii precum Pelican Impex (spi­talul Pelican din Oradea), CTP (ha­lele de producţie CTPark Bucha­rest), VPK Packa­ging (extinderea unei hale de producţie), Selgros România (instalaţii pentru magazinele din Oradea şi Arad), Bosch România (instalaţii pentru fabrica din judeţul Cluj) sau Nutrientul.